Newsflash

Protože se na naší škole vyučuje španělský jazyk, jsme rádi za jakoukoliv příležitost, kdy si naši žáci mohou pohovořit s rodilým mluvčím. Diego je jedním z řady zahraničních dobrovolníků z ICM, který nám nabídl pro tento školní rok spolupráci. Od listopadu začal docházet do výuky španělského jazyka a svým milým, přátelským přístupem si naše žáky rychle získal. Diego pomáhá našim žákům překonat stud a nebát se komunikovat. Hodiny s ním jsou rozhodně příjemným zpestřením výuky.

Celý článek.

Memorial Cup Milana Cífky PDF Tisk Email
Články - sportovní kurzy - turnaje - soutěže
Napsal uživatel Mgr. Filip Dolejší   
Čtvrtek, 06 Červen 2013 10:17

Ve středu 5. 6. 2013 se uskutečnil 6. ročník Memorial Cupu Milana Cífky. Celou vzpomínkovou akci na tragicky zesnulého fotbalistu a studenta naší školy Milana Cífky zahájila paní ředitelka Ing. Michaela Seghmanová.

Jak již se poslední roky stalo zvykem, nejprve se spolu utkala tři futsalová mužstva slánských středních škol. Po roční pauze opět zvítězilo družstvu Integrované střední školy. Mužstvo obchodní akademie opět skončilo na stříbrném stupni a na gymnázium zbylo místo třetí. Předání diplomů, medailí a poháru pro vítěze se ujala Milanova maminka, paní Jitka Cífková s rodinou.

Po slavnostním vyhlášení výsledků turnaje se v exhibičním a velmi přátelském utkání utkaly týmy současných studentů s absolventy naší školy.

Poděkování patří všem, kteří se této vzpomínkové akce zúčastnili - ať již aktivně, nebo jen povzbuzováním z tribun. Velký dík patří zejména celé rodině Milana Cífky - za účast i za štědrý sponzorský příspěvek.

DSC01862-orez

DSC02069-orez Další foto.

LAST_UPDATED2