Newsflash

Protože se na naší škole vyučuje španělský jazyk, jsme rádi za jakoukoliv příležitost, kdy si naši žáci mohou pohovořit s rodilým mluvčím. Diego je jedním z řady zahraničních dobrovolníků z ICM, který nám nabídl pro tento školní rok spolupráci. Od listopadu začal docházet do výuky španělského jazyka a svým milým, přátelským přístupem si naše žáky rychle získal. Diego pomáhá našim žákům překonat stud a nebát se komunikovat. Hodiny s ním jsou rozhodně příjemným zpestřením výuky.

Celý článek.

POHÁR JOSEFA MASOPUSTA 2013 PDF Tisk Email
Články - sportovní kurzy - turnaje - soutěže
Napsal uživatel Mgr. Filip Dolejší   
Pondělí, 07 Říjen 2013 12:27

OA-Slany-m Po jednoleté odmlce se naše škola opět zúčastnila okresního kola ve fotbalu. Tradičně se družstva chlapců střetávají ve Slatině, a tak ani letos tomu nebylo jinak. Naše škola byla přiřazena do skupiny „D“ společně se Sportovním gymnáziem Kladno a SOŠ a SOU E. Beneše Kladno.

 Nejprve se družstvo OA Slaný střetlo s týmem Sportovního gymnázia Kladno. Do utkání jsme vstoupili dobře a opticky měli oproti soupeři více ze hry. V prvním poločase naši hráči předvedli dvě akce, které by se daly nazvat gólové. Ani jedna však vstřelením branky neskončila, a proto po změně stran bylo skóre stále bezbrankové. Ne však nadlouho. Soupeř využil hned svou první větší šanci a ujal se vedení. Od té doby se obraz hry změnil. Naši hráči jako by se ze hry postupně vytráceli a soupeř měl čím dál větší převahu, kterou před koncem zúročil druhým gólem. 

 

Do druhého zápasu proti SOŠ a SOU E. Beneše Kladno jsme vstoupili v nezměněné sestavě. Avšak morálka a nálada v týmu byla diametrálně odlišná. Zcela laxním přístupem, bez nasazení a bez týmového ducha jsme zápas soupeři velice usnadnili a po skončení utkání z toho bylo skóre 0:4 v náš neprospěch. Tímto výsledkem jsme účinkování v 3. ročníku Poháru Josefa Masopusta ukončili a celkově skončili na posledním 10. místě.

I když naše škola v tomto turnaji neuspěla, věřme, že výsledky na dalších sportovních akcích budou lepší.


LAST_UPDATED2