Newsflash

Protože se na naší škole vyučuje španělský jazyk, jsme rádi za jakoukoliv příležitost, kdy si naši žáci mohou pohovořit s rodilým mluvčím. Diego je jedním z řady zahraničních dobrovolníků z ICM, který nám nabídl pro tento školní rok spolupráci. Od listopadu začal docházet do výuky španělského jazyka a svým milým, přátelským přístupem si naše žáky rychle získal. Diego pomáhá našim žákům překonat stud a nebát se komunikovat. Hodiny s ním jsou rozhodně příjemným zpestřením výuky.

Celý článek.

Stolní tenis PDF Tisk Email
Články - sportovní kurzy - turnaje - soutěže
Napsal uživatel Mgr. Filip Dolejší   
Pondělí, 21 Říjen 2013 09:52

Ve čtvrtek 17. 10. 2013 se po několikaleté odmlce naše škola zúčastnila turnaje středních škol kladenského okresu ve stolním tenise. Celkem se spolu utkalo devět chlapeckých a šest dívčích týmů. Každý tým tvořili minimálně tři hráči, respektive hráčky. Hrací systém byl takový, že každá škola se postupně utkala se všemi ostatními. V rámci jednoho utkání se odehrály právě tři dvouhry.

Dívky OA Slaný ve složení Hana Strážcovská, Denisa Hůlová, Jana Strážcovská a Jana Šanderová nakonec nestačily jen na družstvo SPŠS a OA Kladno a obsadily tak velice pěkné 2. místo. I chlapci ve složení Ondřej Hnilička, Štěpán Stahl a Ondřej Švejda předvedli výborný výkon a ve velmi kvalitní konkurenci nakonec skončili na místě třetím. Stejně jako dívky nestačili i oni na vítěznou školu SPŠS a OA Kladno a družstvo Gymnázia Kladno.

Všichni naši reprezentanti si zaslouží velké poděkování za vzornou reprezentaci OA Slaný.

Pinec1 Pinec2
LAST_UPDATED2