Newsflash

Protože se na naší škole vyučuje španělský jazyk, jsme rádi za jakoukoliv příležitost, kdy si naši žáci mohou pohovořit s rodilým mluvčím. Diego je jedním z řady zahraničních dobrovolníků z ICM, který nám nabídl pro tento školní rok spolupráci. Od listopadu začal docházet do výuky španělského jazyka a svým milým, přátelským přístupem si naše žáky rychle získal. Diego pomáhá našim žákům překonat stud a nebát se komunikovat. Hodiny s ním jsou rozhodně příjemným zpestřením výuky.

Celý článek.

Po Praze „Královskou cestou“ – “The Royal Route“ PDF Tisk Email
Články - exkurze - výlety - besedy
Napsal uživatel spravce   
Pátek, 25 Říjen 2013 12:21

Exkurze do Prahy v rámci výuky anglického jazyka

Dne 1. října 2013 se studenti  4. ročníků Obchodní akademie Dr. Edvarda Beneše ve Slaném zúčastnili v rámci výuky anglického jazyka exkurze do Prahy, kde si vyzkoušeli průvodcování.

Naše cesta začala na Loretánském náměstí, pokračovala přes Pražský hrad, Nerudovu ulici, Malostranské náměstí, Karlův most, Klementinum, Staroměstské náměstí, Celetnou ulici, Prašnou bránu, Náměstí republiky a Obecní dům až na Václavské náměstí.

Této trase se říká „Královská cesta“ – “Royal Route.“

Žáci zde měli za úkol vybrat si památku, která se na nějakém z těchto míst nacházela. Poté nás s ní  měli seznámit v anglickém jazyce v rozmezí  3 – 5 minut.

Exkurze byla příjemným zpestřením výuky a bohatým přínosem pro studenty.

Zuzana Kačníková, 4. A

Snimek020m

LAST_UPDATED2