Newsflash

Protože se na naší škole vyučuje španělský jazyk, jsme rádi za jakoukoliv příležitost, kdy si naši žáci mohou pohovořit s rodilým mluvčím. Diego je jedním z řady zahraničních dobrovolníků z ICM, který nám nabídl pro tento školní rok spolupráci. Od listopadu začal docházet do výuky španělského jazyka a svým milým, přátelským přístupem si naše žáky rychle získal. Diego pomáhá našim žákům překonat stud a nebát se komunikovat. Hodiny s ním jsou rozhodně příjemným zpestřením výuky.

Celý článek.

Projektový den - Zdravý životní styl PDF Tisk Email
Napsal uživatel spravce   
Středa, 17 Prosinec 2014 12:06
Dne 17. 12. 2014 se konal na naší škole projektový den " Zdravý životní styl ."
Cílem bylo seznámit studenty se zásadami správné výživy, s efektivním využíváním volného času a zařazování pohybových aktivit do života mládeže.
Teoretické znalosti si studenti ověřovali v on line " Profittestu " a v anketách " Svačiny školních dětí " a " Volný čas strávený na počítači ." Z pohybových aktivit měli na výběr mezi cvičením v posilovně hotelu Atlas, zdravotním cvičením /metoda Pilates, power joga, ... / s instruktorkou " Fit studia Jitka " Mgr. Ivanou Brádkovou a mezitřídním turnajem v bowlingu na drahách v hotelu Atlas ve Slaném.
Turnaje se zúčastnilo 7 tříd a celkovým vítězem se stala třída 2. B. Na závěr projektového dne vytvořili studenti myšlenkové mapy na téma " Zdravý životní styl ."
Mgr. Lenka Jelínková
IMG 8972

Záznamy z Atlasu a sokolovny:

http://youtu.be/TA5lv_Sxs9U

http://youtu.be/c4kLF2ZDN5g

http://youtu.be/ty9TBsXwJh0

LAST_UPDATED2