Newsflash

Protože se na naší škole vyučuje španělský jazyk, jsme rádi za jakoukoliv příležitost, kdy si naši žáci mohou pohovořit s rodilým mluvčím. Diego je jedním z řady zahraničních dobrovolníků z ICM, který nám nabídl pro tento školní rok spolupráci. Od listopadu začal docházet do výuky španělského jazyka a svým milým, přátelským přístupem si naše žáky rychle získal. Diego pomáhá našim žákům překonat stud a nebát se komunikovat. Hodiny s ním jsou rozhodně příjemným zpestřením výuky.

Celý článek.

Manažerská hra PDF Tisk Email
Napsal uživatel Ing. Michaela Seghmanová   
Čtvrtek, 23 Duben 2015 07:18

Dne 22. dubna 2015 se stuIMG 7832mdenti 4. a 3. ročníků zúčastnili manažerské simulační hry UNISIM od společnosti Centrum informační Společnosti, s. r. o. Základním principem této hry je soutěž jednotlivých firem na definovaném virtuálním trhu. Studenti utvořili 6 cestovních kanceláří, které mezi sebou soutěžily. Každá firma si určila cíle a stanovila svoji strategii, kterou po ukončení hry prezentovala potenciálnímu investorovi.
Pro účastníky byla hra přínosem v rozvoji strategického a kreativního myšlení a poměřením svých manažerských, obchodních a ekonomických schopností. Na závěr studenti obdrželi certifikát. 

Další fotografie: Fotogalerie - 2015 duben - soutěž - MANAŽERSKÁ_HRA

LAST_UPDATED2