Newsflash

Protože se na naší škole vyučuje španělský jazyk, jsme rádi za jakoukoliv příležitost, kdy si naši žáci mohou pohovořit s rodilým mluvčím. Diego je jedním z řady zahraničních dobrovolníků z ICM, který nám nabídl pro tento školní rok spolupráci. Od listopadu začal docházet do výuky španělského jazyka a svým milým, přátelským přístupem si naše žáky rychle získal. Diego pomáhá našim žákům překonat stud a nebát se komunikovat. Hodiny s ním jsou rozhodně příjemným zpestřením výuky.

Celý článek.

Juniorský maraton – semifinále – Praha 22. 4. 2015 PDF Tisk Email
Napsal uživatel Mgr. Filip Dolejší   
Čtvrtek, 23 Duben 2015 09:54

„Všichni zúčastnění si tuto již tradiční akci užili a do příštího ročníku vkládají velké naděje." Tak zněla poslední věta z komentáře k loňskému ročníku juniorského maratonu. Víme, že se nemůžeme rovnat s výkony škol s mnohonásobně větším počtem žáků ani se školami se zaměřením na tělovýchovu a sport, ale vždy se můžeme porovnávat s našimi výkony z let minulých.
Nestorové tohoto závodu, David Štechmüller a Dominik Hřib mě již několik měsíců před samotným závodem přesvědčovali, že letos musíme vylepšit náš školní rekord. Od samotného počátku naší cesty vlakem do Prahy burcovali zbylých osm členů našeho školního družstva a úspěšně tak zdravě nakazili ostatní. Všichni podali velmi slušné výkony, a ačkoliv jsme nepokořili magickou hranici tří hodin, tři roky starý rekord z Ústí nad Labem neodolal. Děkuji všem zúčastněným za vzornou reprezentaci školy.

Zde je tabulka výsledků a srovnání.

 

DSC05213m DSC05214m DSC05217m DSC05219m

 

 

LAST_UPDATED2