Newsflash

Protože se na naší škole vyučuje španělský jazyk, jsme rádi za jakoukoliv příležitost, kdy si naši žáci mohou pohovořit s rodilým mluvčím. Diego je jedním z řady zahraničních dobrovolníků z ICM, který nám nabídl pro tento školní rok spolupráci. Od listopadu začal docházet do výuky španělského jazyka a svým milým, přátelským přístupem si naše žáky rychle získal. Diego pomáhá našim žákům překonat stud a nebát se komunikovat. Hodiny s ním jsou rozhodně příjemným zpestřením výuky.

Celý článek.

Olympiáda v českém jazyce. PDF Tisk Email
Napsal uživatel spravce   
Neděle, 10 Leden 2016 16:53
IMG 9203-or-15pro

Každoročně se naši studenti účastní Olympiády v českém jazyce. Písemné zadání připravuje Národní institut dětí a mládeže MŠMT. V letošním školním roce se konal již 42. ročník této jazykové soutěže.
Školní kolo proběhlo dne 9. prosince 2015. Celkem se zúčastnilo 21 studentů z 1. - 3. ročníků, což byla jedna z nejnižších účastí ve srovnání s ostatními roky. Vzhledem k pěkné slohové části se nejlépe umístila studentka prvního ročníku Lucie Kobylková, která pouze o jeden bod předstihla Denisu Rássovou ze 2. A. Obě postupují do okresního kola, jenž se bude konat v únoru na Kladně. Třetí místo patřilo Martině Vejražkové ze 2. B.
Uvedeným studentkám blahopřeji, držím palce při reprezentaci naší školy v okresním kole a ostatním děkuji za účast.
Mgr. Jana Andrýsková

LAST_UPDATED2