Newsflash

Protože se na naší škole vyučuje španělský jazyk, jsme rádi za jakoukoliv příležitost, kdy si naši žáci mohou pohovořit s rodilým mluvčím. Diego je jedním z řady zahraničních dobrovolníků z ICM, který nám nabídl pro tento školní rok spolupráci. Od listopadu začal docházet do výuky španělského jazyka a svým milým, přátelským přístupem si naše žáky rychle získal. Diego pomáhá našim žákům překonat stud a nebát se komunikovat. Hodiny s ním jsou rozhodně příjemným zpestřením výuky.

Celý článek.

Akce "Můj Erasmus+" uspořádaná k 30. výročí programu Erasmus PDF Tisk Email
Napsal uživatel Mgr. Martina Viková   
Úterý, 30 Květen 2017 11:55
IMG 3325or40pr IMG 3929-40pr  
Krátká relace z akce "Můj Erasmus+", kterou jsme navštívili s prvními ročníky a několika žáky z 2.A a která byla uspořádána k 30. výročí programu Erasmus. Akce se konala v Praze na Kampě za příjemného slunečného počasí.
Celkové pojetí akce nám přišlo spíše jako prezentace a vystupování především středních odborných škol a učilišť ( a vyšších odborných škol) - jejich prací, výrobků, které si pak příchozí žáci a studenti mohli nakoupit za dukáty získané v IQ stánku. Na hlavním pódiu nás bavily ukázky z hudebního, výtvarného umění, módní přehlídky oděvních škol apod. Neodolali jsme vyzkoušet kulinářské umění žáků a dobrovolníků v gastrouličce. Pouštěli jsme se s chutí do vyplňování různých dotazníků a map se "záludnými" otázkami zaměřenými na státy Evropské unie. Naše přemýšlení se zdařilo natolik, že jsme téměř všichni odcházeli obtěžkáni různými cenami v podobě tužek, batohů, bublifuků a jiných "cenností".
LAST_UPDATED2