Newsflash

Protože se na naší škole vyučuje španělský jazyk, jsme rádi za jakoukoliv příležitost, kdy si naši žáci mohou pohovořit s rodilým mluvčím. Diego je jedním z řady zahraničních dobrovolníků z ICM, který nám nabídl pro tento školní rok spolupráci. Od listopadu začal docházet do výuky španělského jazyka a svým milým, přátelským přístupem si naše žáky rychle získal. Diego pomáhá našim žákům překonat stud a nebát se komunikovat. Hodiny s ním jsou rozhodně příjemným zpestřením výuky.

Celý článek.

Pozvání na výstavu PDF Tisk Email
Napsal uživatel Ing. Michaela Seghmanová   
Čtvrtek, 05 Říjen 2017 08:15
plakat vystava-20pr co je psano 007m co je psano 051m

Srdečně zveme na výstavu o písmu a psaní, kterou jsme připravili ve spolupráci s Vlastivědným muzeem ve Slaném. Na výstavě uvidíte zajímavé exponáty, z nichž některé nejsou často k vidění a můžete si vyzkoušet různé techniky psaní (od vytlačování klínového písma, přes psaní brkem, tisk pohyblivými literami, psaní na psacím stroji "přes průklepák" nebo psaní Braillovým písmem). A místo do návštěvní knihy můžete napsat své dojmy na školní lavici, a dokonce jsme vám k tomu připravili psací i rycí potřeby. Pro školy jsou připraveny pracovní listy, které budou vyhodnoceny a nejlepší řešitele odměníme věcnými cenami.

Skupinám doporučujeme objednání předem na tel. čísle 312 517 993.
K pozvánce připojujeme pár fotografií z vernisáže, za něž děkujeme p. Romanu Marešovi, a těšíme se na vaši návštěvu a na vaše vzkazy.ver
 
LAST_UPDATED2