Newsflash

Protože se na naší škole vyučuje španělský jazyk, jsme rádi za jakoukoliv příležitost, kdy si naši žáci mohou pohovořit s rodilým mluvčím. Diego je jedním z řady zahraničních dobrovolníků z ICM, který nám nabídl pro tento školní rok spolupráci. Od listopadu začal docházet do výuky španělského jazyka a svým milým, přátelským přístupem si naše žáky rychle získal. Diego pomáhá našim žákům překonat stud a nebát se komunikovat. Hodiny s ním jsou rozhodně příjemným zpestřením výuky.

Celý článek.

sportovní kurzy - turnaje - soutěže


Memorial Milana Cífky PDF Tisk Email
Články
Napsal uživatel Ing. Michaela Seghmanová   
Pátek, 20 Červen 2014 08:54

Letos se bude konat již sedmý ročník futsalového turnaje k uctění památky našeho bývalého žáka, Milana Cífky, který tragicky zahynul v roce 2007. Ve 12.00 začne turnaj slánských středních škol (naší školy, Gymnázia V. B. Třebízského a Integované střední školy), poté, přibližně od 14.00, se již tradičně uskuteční exhibiční utkání mezi našimi absolventy a současnými žáky. Uvítáme i další zájemce z řad našich absolventů, kteří by měli chuť si změřit síly se svými nástupci.
Fotogalerie z minulých ročníků najdete v naší fotogalerii, fotografie z minulého roku jsou zde.

LAST_UPDATED2
 
Soutěž Office-arena PDF Tisk Email
Články
Napsal uživatel Ing. Iva Vršínská   
Pátek, 23 Květen 2014 12:17

V letošním školním roce se naše škola poprvé zapojila do soutěže Office-arena, pořádané společností Microsoft. Zadáním soutěže byla příprava dvoudenní sportovní akce pro základní školy dle zadaných požadavků, s využitím programů MS Office.

Naši soutěžící se úkolu zhostili velmi dobře a do krajského kola byly vybrány dvě studentky 4. ročníku, Nikola Jandová a Lenka Lukavská.

  I v krajském kole byly studentky reprezentující naší školu úspěšné. 
Lenka Lukavská se umístila na pěkném třetím místě 
a Nikola Jandová na místě prvním s postupem do celostátního kola.

2014 officearena lenkalukavska-m 2014 officearena nikolajandova-m office-m nikola-m

Celostátní kolo probíhalo v sídle české pobočky společnosti Microsoft v Praze a úkolem soutěžících byla obhajoba své práce před odbornou porotou a diváky. 
Všechny práce byly velice pěkné, zajímavé a profesionálně zpracované, a proto byla i obhajoba náročná.

 
Ve velké konkurenci všech zástupců krajů České a Slovenské republiky Nikola již přední místo neobhájila, ale i účast zde je velkým úspěchem její práce.

Gratulujeme.

LAST_UPDATED2
 
4. ročník mezitřídního volejbalového turnaje OA Slaný PDF Tisk Email
Články
Napsal uživatel Mgr. Filip Dolejší   
Středa, 18 Prosinec 2013 10:38

V čase předvánočním se již počtvrté utkaly týmy jednotlivých tříd naší obchodní akademie, aby změřily své síly ve volejbalu smíšených družstev. Postupně se v rámci systému „každý s každým“  utkaly všechny výběry prvních až třetích ročníků. Svého premiérového vítězství se nakonec dočkala třída 3.B, která jako jediná nenašla přemožitele, a dokonce neprohrála ani jediný set. Za pozitivní jev by se jistě daly považovat i výkony žáků prvních ročníků.

DSC03009m DSC03013m DSC03014m
2013prosinec-volejbal
LAST_UPDATED2
 
VOLEJBAL - okresní kolo PDF Tisk Email
Články
Napsal uživatel Mgr. Filip Dolejší   
Pátek, 22 Listopad 2013 14:02

Ve čtvrtém listopadovém týdnu se ve Sportovní hale města Stochov uskutečnilo okresní kolo ve volejbalu chlapců i dívek. Naši školu reprezentovaly oba volejbalové výběry.

Nejprve se spolu utkaly dívčí týmy. Celkem se do soutěže přihlásilo 7 družstev a systémem každý s každým nakonec všechna družstva odehrála po šesti utkáních. Vyrovnaná bilance (tři výhry a tři prohry) našich děvčat nakonec stačila na celkové čtvrté místo.

To chlapcům se vedlo o poznání hůře. Z jedenácti přihlášených družstev rozdělených do dvou skupin jako jediné neuhrálo ani jeden vítězný set, a tak v konečném výsledku se naši chlapci umístili na posledním, jedenáctém místě.

Věřme, že v budoucnu naši studenti dosáhnou na vyšší umístění a naváží tak na medailové úspěchy z let minulých.

DSC02929 DSC02931
LAST_UPDATED2
Celý článek...
 
« ZačátekPředchozí1234DalšíKonec »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL